Vi var inbjudna till SKR kulturkonferens för att prata om kulturen som kraft och kulturen som en väg till medborgardialog. Vi har haft 2 underbara, inspirerande och uppskattade dagar på Saras kulturhus i Skellefteå. En fantastisk satsning på kulturen av kommunen som en viktig del av deras framtidsutveckling.

Enar, Tina och jag fick möjlighet att sätta Hällefors och #TAGGAD vår fantastiska kulturhelg i januari, på hela Sveriges kulturkarta… vi är såå stolta över vårt #TAGGAD och att vi i samverkan med alla andra inblandade har skapat #TAGGAD med små medel men med så mycket hjärta och glädje.

Vi har fått dela med oss av vårt arbete men också själva fått delta på spännande workshops och föreläsningar som vi kommer att kunna använda i vårt fortsatta arbete med #Taggad.

På tisdagskvällen fick vi även chansen att se en fantastisk föreställning av ”Jernbanan” skriven av Sara Lidman och regisserad av en gammal vän till oss Bobo Lundén. En fängslande berättelse om bygget av järnvägen.

Tack Sveriges Kommuner och Regioner, SKR, för att ni hittat oss och att vi fått dela med oss av den stolthet vi känner för Taggad som en viktig mötesplats för alla i Hällefors