Gunilla och Affe sökte och fick stipendier från Region Örebro för att göra ett studiebesök i Norge. Vi valde att besöka Thea och Gordon i Nestlandsvatnets järnvägsstation. Vi hade tre underbara dagar med spännande diskussioner, erfarenhetsutbyten, god mat, underhållning och en massa annat. Det var riktigt roligt att träffa dem som också valt att flytta till landsbygden och jobba med kultur. Att de sedan hyrde ett stationshus för sin verksamhet gjorde ju inte saken sämre. Thea och Gordon var väldigt spännande personer som gjort en massa spännande. Gordon har rest i sin husbil som gatuartist i hela världen och Thea har sysslat med kampsport, varit stuntkvinna och jobbat som skådespelare. Vi har redan bestämt att vi vill fortsätta samarbetet och hoppas kunna träffas redan till nästa sommar, om inte förr 🙂 Stort tack till Region Örebro som gav oss denna möjlighet till inspiration och erfarenhetsutbyte.